Rioollekkage? Wij hebben het antwoord!

In Groningen en omgeving hielpen wij al vele klanten af van een rioollekkage. Vermoedt u dat u dit probleem heeft? Dan kunt u letten op een aantal symptomen. Ten eerste zijn er in het geval van lekkage vaak rioolvliegjes aanwezig in uw woning. Deze grijze insecten zijn ongeveer 3 mm groot en leven normaalgesproken in het riool. Komen zij uw woning binnen? Dan doen zij dit waarschijnlijk via een lek. Ervaart u naast de vliegjes een nare rioollucht in huis? Dan kunnen we met bijna 100% zekerheid zeggen dat u last heeft van een rioollekkage.

Omdat de lucht en de beestjes die uit het riool omhoog komen slecht zijn voor uw gezondheid raden wij aan om zo snel mogelijk een vakman in te huren. Onze professionals zijn u graag van dienst in Groningen en omgeving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben niet alleen de meest moderne detectiemethoden in huis, het mooiste is dat een lekdetectie in de meeste gevallen vergoed vanuit uw opstalverzekering. Omdat onze werkwijzen geen breken of slopen vragen zijn verzekeraars er namelijk voorstander van.

Wilt u snel en vakkundig geholpen worden bij rioollekkage in Groningen? Bel van vandaag nog 050 - 799 93 34!