De vakman voor de oplossing van uw leidinglekkage

Leidinglekkage is een lastig probleem. Het maakt hierbij niet uit of het lek zich in uw badkamer-, keuken- of overige leidingen bevindt. Omdat de buizen niet zichtbaar zijn is het niet eenvoudig om de precieze plek en oorzaak van het lek aan te tonen. Wilt u breken en slopen graag voorkomen? Dan staan onze vakmensen in en om Groningen klaar om u uit de brand te helpen. Met adequaat en modern materieel, uitgebreide opleiding en meer dan voldoende praktijkervaring kunnen zij elk lek voor u detecteren.

De oorzaak van uw lek? Snel gevonden met lekdetectie!

Wij hanteren verschillende methoden om uw leidinglekkage te kunnen detecteren. Welke methode we toepassen kunnen we pas met zekerheid zeggen wanneer we de situatie in uw woning gezien hebben. Elke constructie is anders en dus is ook onze oplossing nooit hetzelfde. Bang dat onze werkzaamheden duur uitvallen? Dat hoeft niet. Uw verzekeraar is hoogstwaarschijnlijk voorstander van professionele lekdetectie, dus de factuur hoeft u in de meeste gevallen niet zelf te voldoen. Uw opstalverzekering dekt schade aan uw huis en de kans is groot dat dus ook de kosten voor de detectie hieruit betaald worden.

Weet u niet waar het uw lekkage vandaan komt maar wilt u dit wel graag zo snel mogelijk opsporen? Professionele lekdetectie in Groningen is het antwoord. Bel: 085 - 106 12 09. Liever eerst een offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier.