Met onze detectiemethoden bent u snel van het probleem af

Waarom wij u aanraden om onze hulp in te schakelen, wanneer u een lekkage constateert? Omdat wij beschikken over professionele detectiemethoden. Onze bussen zijn standaard uitgerust met materieel dat u niet in uw schuur of werkbank heeft liggen. Waar het voor u noodzakelijk is om een muur of vloer open te breken om de oorzaak en locatie van het lek te achterhalen, kunnen onze mensen dit inzicht moeiteloos voor u doen.

De modernste detectiemethoden in Groningen

Wij kunnen uw leidingen onder andere nakijken middels camera- en rookinspectie. Welke methode we precies kiezen hangt af van uw specifieke situatie. We kunnen u dan ook geen plan van aanpak geven voordat we uw woning hebben bekeken. Bang dat de kosten hoog oplopen? Dat is niet nodig. Onze diensten worden vaak vergoed vanuit de opstalverzekering die u afsloot bij de koop van uw woning. Verzekeraars zijn namelijk vaak voorstander van lekdetectie, omdat het de oplossing van het probleem versnelt en er niet gebroken hoeft te worden in muren, vloeren en plafonds.

Een detectiebedrijf in Groningen inhuren dat de nieuwste detectiemethoden hanteert? Bel vandaag nog met 050 - 799 93 34.