Detectiemethoden Groningen

Door onze geavanceerde detectiemethoden kunnen we iedere lekkage opsporen zonder je woning te beschadigen. Door onze lekdetectiemethoden hebben we meer mogelijkheden dan een doorsnee loodgieter.

Wil jij graag een lekkage laten opsporen in Groningen of omgeving? Maak gebruik van onze lekdetectieservice en bel 085 - 106 12 09 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Dan komen we snel naar je toe.

Toegevoegde waarde detectiemethoden

Waarom we je aanraden om onze hulp in te schakelen, wanneer je een lekkage opmerkt? Omdat wij beschikken over professionele detectiemethoden. Daarmee helpen we je om lekkages op te sporen op lastig bereikbare plaatsen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld leidingen onder de vloer nalopen zonder daarbij de vloer te beschadigen. En kunnen we op afstand je riolering inspecteren op gebreken zonder zelf te hoeven afdalen.

Onze bussen zijn standaard uitgerust met materieel dat je niet in je schuur of op de werkbank hebt liggen. Waar het voor ieder ander noodzakelijk is om een muur of vloer open te breken om de oorzaak van het lek te achterhalen, kunnen onze mensen dit moeiteloos voor je doen met moderne apparatuur.

De modernste detectiemethoden in Groningen

Wij kunnen uw leidingen onder andere nakijken middels camera- en rookinspectie. We hebben ook de mogelijkheid om kleurstoffen te gebruiken en vloeibaar gas in te zetten om lekkages op te sporen. En door meerdere methodes op hetzelfde moment in te zetten is ieder resultaat uiterst nauwkeurig.

Welke methode we precies kiezen hangt af van de specifieke situatie. We kunnen je dan ook geen plan van aanpak geven voordat we de woning hebben bekeken.

Bang dat de kosten te hoog oplopen? Dat is niet nodig. Onze diensten worden vaak vergoed vanuit de opstalverzekering die je hebt afgesloten bij de koop van je woning. Verzekeraars zijn namelijk vaak voorstander lekdetectie, omdat het de oplossing van het probleem versnelt en er minder schade ontstaat omdat er niet gebroken hoeft te worden.

Lekdetectie met behulp van de modernste detectiemethoden

Lekdetectie laten uitvoeren in Groningen door een bedrijf dat de nieuwste detectiemethoden hanteert? Bel vandaag nog met 085 - 106 12 09 of vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag.