Lekkage Groningen

Bij lekkage in Groningen helpt LM Bedrijven je bij het opsporen van het lek. Of je nu een leidinglekkage, een rioollekkage of een lekkage in de vloerverwarming wilt laten opsporen, wij staan voor je klaar. Bel 085 - 106 12 09 voor lekdetectie in Groningen. Dan komen wij snel voor je in actie. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het contactformulier.

Signalen lekkage Groningen

Verschijnen er ineens lelijke vochtplekken in je plafond? Drupt er water in je keukenkastje? Of zakt de druk in je cv systeem telkens opnieuw beneden peil? Dan is de kans groot dat zich ergens een lekkage bevindt.

De vraag is echter: waar begin je met zoeken? Natuurlijk wil je de muur of de vloer niet zomaar openbreken. Dat geeft allemaal gedoe. De schade van de lekkage is al erg genoeg en we snappen dat je niet nog meer kosten wilt maken.

Geen nood. Onze vakkundige mensen helpen je de lekkage schadevrij op te sporen. Zonder breken en slopen kunnen wij snel rapporteren wat de precieze stand van zaken is. Bovendien kunnen we je in de meeste gevallen direct van de lekkage af helpen.

Lekkage opsporen Groningen

Lekkage is de nachtmerrie van elke woningeigenaar. De eerste stap in de oplossing is het bepalen van de locatie en oorzaak van het lek. Onze detectiemethoden zijn erop gericht om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen, zonder daarvoor te hoeven slopen.

Je verzekeraar zal dan ook voorstander zijn van professionele lekdetectie en deze hoogstwaarschijnlijk vergoeden vanuit je opstalverzekering. Zo ben je snel én kosteloos van je lekkage af.

Contacteer LM Bedrijven bij een lekkage in Groningen

Zo snel mogelijk weten waar de lekkage zich bevindt en wat de oorzaak is? Bel 085 - 106 12 09 voor lekdetectie in Groningen. Vraag je liever eerst een offerte aan? In dat geval kun je vrijblijvend gebruik maken van het contactformulier. We komen graag voor je in actie.