Lekkage? Wij helpen u graag in Groningen

Verschijnen er ineens lelijke vochtplekken in uw plafond? Drupt er water in uw keukenkastje? Of zakt de druk in uw CV systeem telkens opnieuw beneden peil? Dan is de kans zeer groot dat zich ergens een lekkage bevindt. De vraag is echter: waar begint u met zoeken? Natuurlijk wilt u de muur en vloer niet openbreken en opnieuw betegelen. De schade van de lekkage is al erg genoeg en we snappen dat u niet nog meer kosten wilt maken. Onze vakkundige mensen helpen u graag met het achterhalen van de locatie en oorzaak van het lek. Zonder breken en slopen kunnen zij snel rapporteren wat de precieze stand van zaken is.

Weet u precies waar de lekkage zich bevindt?

Lekkage is de nachtmerrie van elke woningeigenaar. De eerste stap in de oplossing is het bepalen van de locatie en oorzaak van het probleem. Onze detectiemethoden zijn erop gericht om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen, zonder daarvoor te hoeven slopen. Uw verzekeraar zal dan ook voorstander zijn van professionele lekdetectie en deze hoogstwaarschijnlijk vergoeden vanuit uw opstalverzekering.

Zo snel mogelijk weten waar de lekkage zich bevindt en wat de oorzaak is? Bel voor ondersteuning in Groningen 050 - 799 93 34.