Lekkage in uw plafond? Wij lossen deze graag voor u op

In Groningen en omgeving zijn wij u graag van dienst bij een lekkage in het plafond. Dit type lekkage is één van de moeilijkste om op te lossen. Want waar begint u met zoeken naar een oorzaak? En hoeveel extra schade bent u bereid aan te richten? Het slopen van het gehele plafond gaat u waarschijnlijk te ver. Maar wat als u begint met breken en u vindt niet direct de oorzaak en locatie van het lek? Hoe ver bent u dan bereid te gaan in uw zoektocht? Wij hopen niet te ver, want het is eigenlijk nooit nodig om te breken. Onze vakmannen kunnen u een uitgebreide rapportage geven van het probleem, zonder dat zij daarvoor extra schade hoeven aan te richten.

Lekdetectie vergoed door uw verzekering

Onze service brengt u veel voordelen in het geval van plafondlekkage. Niet alleen hoeft er niet gebroken te worden, ook kunnen we na snelle detectie van het probleem meteen starten met de reparatie. Onze mensen zijn namelijk allround opgeleid en dus is het niet nodig om een extra partij in te schakelen voor de reparatie van de lekkage in uw plafond. Dat scheelt tijd – en in het geval van lekkage – dus geld. Lekdetectie kost u in de meeste gevallen zelfs niets. Vraag uw verzekeraar naar de precieze dekking van uw opstalverzekering.

De lekkage in uw plafond snel en vakkundig gedetecteerd en opgelost? Wij staan in Groningen voor u klaar. Bel: 050 - 799 93 34.

Let op: een lek in het plafond van de bovenste verdieping van uw woning wordt vaak veroorzaakt door een daklekkage. Lekdetectie voeren wij daarbij niet zelf uit; hiervoor werken we samen met een collegabedrijf uit de buurt.