Lekkage badkamer opsporen Groningen

U heeft veel zorg besteed aan de aanleg van uw mooie badkamer. De tegels op de wand en vloer zijn met zorg geplaatst en uiteindelijk is het een ruimte geworden waar u graag in verkeert. Maar wat als er lekkage in uw badkamer optreedt? Dan kunnen er vochtplekken, schimmel en nare geurtjes in de ruimte komen. LM Bedrijven is het lekedectiebedrijf in Groningen dat lekkage opspoort zonder schade te maken.

Hoe langer u het lek onbehandeld laat, hoe groter de schade uiteindelijk zal zijn. Het is met lekkage daarom zaak om snel te handelen. Professionele lekdetectie is het antwoord op de vraag hoe u de reparatiekosten laag kunt houden. Onze detectiemethoden stellen ons in staat om de locatie en de oorzaak van het lek zonder breken te achterhalen. Zo voorkomen we dat u veel geld kwijt bent aan het opnieuw betegelen van de vloer en wanden.

Lekkage badkamer vergoed

Bij de aankoop van uw woning heeft u hoogstwaarschijnlijk een opstalverzekering afgesloten. Deze verzekering vergoedt schade aan de vaste elementen in uw huis. Lekdetectie voor de oplossing van de lekkage in uw badkamer wordt daarom in de meeste gevallen vanuit uw verzekering betaald en hoeft u dus niets te kosten.

Snel weten waar de badkamer lekkage vandaan komt? Onze mensen kunnen elke leiding lekkage opsporen zonder hak en breekwerk. Voorkom grotere schade en bel vandaag nog voor ondersteuning in Groningen: 085 - 106 12 09. Ook via ons contactformulier kunt u ons bereiken om een afspraak te maken.