Lekkage opsporen Groningen

Een lekkage opsporen door de vloer, het plafond of de muur open te breken waar vochtplekken te zien zijn. Dat is de manier waarop loodgieters jarenlang te werk gingen. Lekdetectiespecialisten gebruiken daar tegenwoordig moderne apparatuur voor. Dat is de reden dat we heel gericht de locatie van een lek kunnen bepalen.

Wil jij in Groningen of omgeving een lekkage opsporen? Bel 085 - 106 12 09 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan komen we snel naar je toe.

Lekkage opsporen zonder onnodige schade

Een lekkage opsporen is lastiger dan het lijkt. Het lek zit namelijk niet altijd op de plaats waar je een vochtplek ziet. Loodgieters hebben niet altijd de mogelijkheid hier rekening mee te houden. Soms zijn er daardoor meer herstelwerkzaamheden aan je woning nodig. De kosten voor het herstellen van het lek kunnen door onnodig hak- en breekwerk uiteindelijk flink oplopen.

Laat je een lekkage opsporen door een lekdetectiebedrijf dan is de kans op onnodige schade vrijwel nihil. Wij maken gebruik van moderne detectiemethoden waardoor onnodig hak- en breekwerk definitief tot het verleden behoren.

 LM Bedrijven spoort lekkages op in Groningen

De meeste loodgieters zullen nog steeds naar hun hamer en beitel grijpen om een lek op te sporen. De mogelijkheid dat je achterblijft met veel gevolgschade is reëel. Dit voorkom je door in de regio Groningen een beroep te doen op ons lekdetectiebedrijf.

Wij gebruiken de meest moderne detectiemethoden en de laatste technieken om lekkages op te sporen. Wil je meer weten over de manier waarop wel een lekkage opsporen? Lees dan onze pagina over detectiemethoden.

Nadat we de lekdetectie hebben afgerond krijg je van ons een compleet rapport van de bevindingen. Met dat rapport kun je een claim indienen bij je verzekeraar. En in het geval we de lekkage niet zelf kunnen verhelpen kan een andere expert met ons rapport aan de slag.

Wij kunnen ook jouw lekkage opsporen

In Groningen en omgeving kunnen we je op ieder moment van de dag helpen bij het opsporen van een lekkage. Op welk tijdstip je ons ook nodig hebt, je kunt bellen naar 085 - 106 12 09. Door onze spoedservice zijn we 24/7 bereikbaar. En voor een offerteaanvraag kun je gebruik maken van het contactformulier.