Kelderlekkage in Groningen? Bel LM Bedrijven

Gebruikt u uw kelder als opslagruimte? Als extra leefruimte? Misschien gebruikt u de ruimte niet eens voor een bepaald doel. Toch is het al deze gevallen vervelend als er lekkage optreedt in uw kelder. Kelderlekkage zorgt niet alleen voor nare luchtjes, ook wordt in ernstige gevallen de fundering van uw woning aangetast. Het vochtprobleem is moeilijk zelf op te lossen, omdat de ruimte afgesloten is. Hierdoor krijgen schimmels en bacterieen de kans om zich snel te vermenigvuldigen en vermeerderen. Ons advies is dan ook om in het geval van kelderlekkage zo snel mogelijk een vakkundige installateur in te schakelen.

Lekdetectie als startpunt

De oplossing van uw lekkage start bij vakkundige lekdetectie. Vergis u niet: dat is een vak apart. Vaak genoeg zagen onze mensen in het verleden opengebroken muren en vloeren, als gevolg van eigenhandig ingezette detectie. Zonde, want wij hebben alle middelen en kennis in huis om de detectie van uw kelderlekkage zonder breken uit te voeren. Het mooiste aan onze diensten? Uw verzekering is er in veel gevallen voorstander van en dus is de kans dat lekdetectie vergoed wordt vanuit uw opstalverzekering groot.

Wanneer u wenst kunnen wij de kelderlekkage ook meteen voor u oplossen. Zo bent u in één keer geholpen en hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen. Bel voor onze hulp in Groningen 050 - 799 93 34.

Let op: wij kunnen u niet helpen als grondwater de oorzaak is van uw kelderlekkage.