Wij vinden de oorzaak van uw daklekkage

Een lekkage aan uw dak is erg vervelend. Gelukkig biedt LM Bedrijven een oplossing in de regio Groningen. Met een uitgebreid arsenaal aan materieel kan uw daklekkage snel en zonder ingrijpende werkzaamheden worden gelokaliseerd. Het is tevens belangrijk om verder te kijken dan alleen de plaats van het probleem. Onze vakmannen hebben genoeg ervaring om de dieperliggende oorzaak van het lek aan te pakken. Dat is belangrijk, want lekkage in uw dak zorgt voor veel schade. In de toekomst wilt u dus niet nogmaals voor dezelfde kwestie komen te staan. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor uw lekdetectie? In en om Groningen zijn wij u graag van dienst.

Veel betalen voor lekdetectie? Dat hoeft niet!

Lekdetectie helpt u om uw lekkage snel op te lossen. Daarbij zijn onze diensten kostenbesparend, omdat er niet gebroken of gesloopt hoeft te worden. Veel verzekeraars zijn voorstander van onze diensten. In de meeste gevallen wordt detectie daarom vergoed vanuit de opstalverzekering die u afsloot bij de koop van uw woning.

Bent u woonachtig in Groningen of omgeving en op zoek naar dé vakman die uw daklekkage detecteert en meteen oplost? Een vakman met meerdere jaren ervaring? Iemand die ervoor zorgt dat problemen ook in de toekomst wegblijven? Maak van vandaag nog een afspraak via 050 - 799 93 34.

Let op: Voor het opsporen en oplossen van een lekkage aan uw dak werken we samen met een collegabedrijf.